USLUGE

Organizacija i nadzor nad procesima poslovne administracije

Optimalno projektirani procesi, marljiva i dosljedna administracija osiguravaju čist i okretan proces poslovanja. Drugim riječima siguran su recept za uspjeh.

Financijski menadžment i izvještavanje

U poslovanju se susrećemo  s potrebom za upravljanjem financijama. Naši zadatci su pomoći prilikom izrade planova te kontrole i nadzora nad procesima, odnosno rezultatima.

Računovodstvo i Kontroling

Osiguravanje kvalitetnog evidentiranja poslovnih događaja u djelatnostima koje zbog svoje sveobuhvatnosti zahtijevaju primjenu velikog broja računovodstvenih standarda predstavlja čvrst temelj za poslovanje.

Pravno savjetovanje

Zajedno sa našim partnerima specijaliziranim u ovom području pružamo usluge prilagodbe pravne forme i modela koje klijent koristi prilikom ugovaranja poslova sa ciljem maksimalne zaštite njihovih interesa u konkretnom specifičnom području usluga koje ugovaraju.

HR Administracija i savjetovanje pri odabiru kadrova

Pronalazak kvalificiranih, kompetentnih i motiviranih ljudi u segmentu Upravljanja nekretninama i  ‘Integriranog facility menadžmenta’ sve je teže. Za razliku od agencija koje se bave regrutiranjem kadrova posjedujemo specifično iskustvo i znanje iz industrije potrebno za pronalazak pravih kandidata.

Porezno savjetovanje

Savjetujemo klijente oko konkretnih pitanja na temu porezne regulative temeljeno na stečenom iskustvu i ažurnom praćenju zakonskih promjena.

Strateško savjetovanje

Duboko vjerujemo u specijalizaciju i izvrsnost kao neke od osnova za uspješnost. Unutar svoje niše nudimo široko područje stručne ekspertize primjenjive obostrano, sa strane kupaca i dobavljača pojedinih usluga. Svaki projektirani proces ili savjet prilagođava se potrebama konkretnog klijenta.

Savjetovanje Servisnih kompanija

Kompanijama koje se bave organizacijom i pružanjem usluga iz područja ‘Integriranog facility menadžmenta’ pomažemo prilikom kreiranja proizvoda za klijente. Baveći se pružanjem usluga naučili smo koliko zapravo modularne mogu biti pojedine usluge. Prilagodbom potrebama klijenta i poticanjem izvrsnosti u osnovama proizvoda postižemo optimalni miks koji je potreban za akviziciju novih poslova.

Pronalazak i implementacija novih organizacijskih i tehničko/tehnoloških rješenja

Integracija poslovanja, planiranje i kontrola nad provođenjem usluga gotovo je nemoguća bez integracije poslovanja uz korištenje IT rješenja. Prilikom odabira programskog rješenja i implementacije,  nadzorom nad procesom odabira i tranzicije poslovanja, klijente rasterećujemo vrlo zahtjevnog i odgovornog zadatka.

Infrastrukturni FM (Soft FM) i Tehnički FM (Hard FM)

Inkorporacijom  u poslovni proces servisne kompanije, pronalazimo optimalna rješenja i koncepte za postojeće i nove klijente. Korigirajući organizaciju i način odrade, te uvođenjem novih tehnologija ubrzanjem procesa ili povećanja kvalitete i učinka rada postiže se smanjenje intenziteta, povećanje učinkovitosti i profitabilnosti  poslova.

Upravljanje i nadzor nad potrošnjom energije

Učinkovito upravljanje potrošnjom energije i provođenje nadzora nad trošilima dodaje vrijednost svakom poslovnom sustavu i njegovoj nekretnini.

Rezultat  naših aktivnosti je smanjenje rizika od nepoznanica po pitanju potrošnje energenata, uštede u troškovima energije te suvremena, društveno prihvatljiva korporativna kultura koju je moguće iskoristiti u marketinške svrhe.

Hotelski menadžment

Specifičnu nišu u segmentu upravljanja nekretninama predstavljaju objekti čija je osnovna funkcija smještaj gostiju. Kompanije koje se u današnje vrijeme bave upravljanjem hotelima i ostalim vrstama smještaja, bilo da su na poziciji vlasnika ili su servisne kompanije, susreću se sa sve većim izazovima. Svojim klijentima nudimo generička rješenja, kreirana upravo prema njihovim potrebama, jer vjerujemo  smo kako je svaki hotel svijet za sebe.

UPRAVLJANJE NEKRETNINAMA

Ovisno o svojem području djelovanja, svaki poslovni sustav posjeduje specifične zahtjeve vezane uz poslovne procese koje gradi, te proizvode ili rješenja koja kupuje na tržištu. Optimizacija poslovnih procesa i savjetovanje prilikom izrade koncepata ‘outsourcinga’ ‘non-core’ djelatnosti za vlasnike i korisnike nekretnina ili kompanije kojima je povjereno na upravljanje jednom ili više nekretnina. U ovisnosti o vrsti nekretnine i njezinoj funkciji, pronalazimo  optimalni model poslovanja, sa ciljem zadržavanja fokusa na osnovnoj djelatnosti.

Savjetovanje, pronalazak i projektiranje rješenja za optimizaciju Hotelskih servisa

‘Outsourcing’ hotelskih servisa predstavlja vrlo osjetljivo područje u pogledu percepcije predmetnih poslova i mogućeg negativnog učinka na poslovanje hotelijera.  Smatramo kako je navedeno svakako izazov, ali u slučaju kvalitetne organizacije i nadzora rezultira optimizacijom i uštedama. Naš cilj i zadatak je pomoći hotelijerima/kompanijama koje se bave hotelskim menadžmentom te  servisnim FM kompanijama u pronalasku adekvatnog i održivog modela suradnje.